Poolen säkras på få sekunder!

Rollover rullas ut och spänns fast, över poolen.

Tvärliggande aluminiumrör, säkrar skyddet tvärs över poolens kortsida. Duken hålls rät och undgår, tack vare sina dräneringshål, ansamlingar av regn o dyl. Rören vilar mot pooldäckets resp långsida och sitter med ett avstånd på max 130cm.

När din Rollover levereras, är den klar till användning på några minuter. Endast ett fåtal sänkbara ankarbultar skall borras ner i underlaget.

Enkel montering, inte några glidskenor och därmed ingen risk för ”byrålådseffekt”. Du slipper m a o rengöra några glidskenor från smuts och löv, vilket annars måste utföras med jämna mellanrum, på poolskydd som löper i skenor.

Rollover skall inte användas som vinterskydd.

Rollover rullas ut över poolen, med hjälp av det medföljande dragbandet.

För att spänna fast poolskyddet används remmar samt nedsänkbara ankarbultar (medföljer).

Handtaget/veven är utformat så att en vuxen person kan gå raklång.

Poolskyddets vev har även en inbyggd utväxling vilket gör arbetet till en enkel, snabb och lätt manöver, även för familjens något yngre medlemmar.

Rollover finns i tre olika modeller:

Rollover Budget

Med fokus på pris. Finns i ett begränsat antal storlekar och i färgerna grått, blått och antracit. Levereras endast i rektangulärt utförande. Rören mer synliga, jämfört med syskonet Rollover Starlight. Å andra sidan en än mer tilltalande prisbild.

Pris
Poolskydd Capella för runde pooler

Poolskyddet är fyrkantig

Färger på Rollover Evelution och Rollover Starlight

Tänk på att solblekning blir mer synlig på mörkare färgerna jämfört med de ljusare.

Rollover Evolution och Rollover Starlight kan produceras i olika storlekar. Ta för kontakt för offert!

Rollover Evolution

Kan leveraras i ett stort antal storlekar och färger. Kan även levereras som friform, om man har en annorlunda poolform. Trappflik som tillval. PVC-duken kan bytas ut mellan resp rör, om olyckan skulle vara framme.

Prisexempel

Rollover Starlight

Den kanske snyggaste Rollover-modellen med ovalformade aluminiumsrör som är placerade på dukens undersida. Dessutom enklare och lättare att rulla upp och passar med fördel till större poolstorlekar. Endast rektangulär poolform.

Prisexempel

Om olyckan skulle vara framme, kan man köpa till och smidigt byta ut en enstaka sektion med duk. Man behöver m. a. o. inte byta hela duken, som på de flesta andra modeller på marknaden.