CabCover

En smart och enkel konstruktion av aluminiumsrör samt högkvalitativ, transparent duk. På 10-15 sekunder har man täck eller öppnat tillgången till poolen.

Med samma princip som ett växthus, förstärker och överför Cabcover solens strålar, ner i vattnet. När solen och sommaren visar sig från sin bättre sida, ökar vattentemperaturen betydligt, helt utan någon som helst kostnad.

I regnigare och kallare perioder, reducerar duken värmesvinnet. Man har då givetvis även möjlighet att bada under tak, dock med viss kondensdropp, om temperaturskillnaden är stor. Respons och erfarenhet från kunder visar att säsongen kan förlängas med upp till ett par månader, under gynnsamma förhållande.

Löv, gräs och pollen hålls utanför poolen och reducerar därmed behovet av håvande och bottensugning.
Cabcover tillför en viss säkerhet för de minsta barnen. Men det skall absolut poängteras att den inte är testad eller för den delen, godkänd som poolskydd.
Väljer man samma diameter som poolens, kan Cabcover monteras direkt mot poolstomme (runda pooler) och poolstegen sticker då ut genom dörröppningen. 

 

Ingångsbredden på dörröppningen är 54 cm och passar vilken standardstege som helst.Glidskenan gör att man kan skjuta bort det nedcabbade taket, ytterligare en liten bit, så att det inte inkräktar så mycket över poolytan.
Cabcover är en suverän lösning för sommarhalvåret, men är inte ägnad som vintertäckning.

Levereras som monteringssats.

För inbyggda pooler och för att fästa CabCover på ett trädeck måste man komplettera med ett kit för montering på däck.

I standardskyddet ingår endast infästningarna för att fästa på poolstommen.

Pris

Benämning:
Pris:
Om man väljer en modell som har större diameter än poolen, kan Cabcover placeras uppe på deck och stegen få plats under taket.