Helgaveltrappa

Trappor

Många anser att en pooltrappa tillför badmiljön det lilla extra. Njut av solnedgången, sittande i 30º fräscht badvatten, med en kopp kaffe placerad på poolkanten och en bok i handen. En trappa skapar, rent estetiskt, ytterligare en symbios mellan poolen och miljön runt omkring. I och uppstigning underlättas avsevärt, speciellt för våra yngsta och äldsta familjemedlemmar. Att de minsta badgästerna dessutom får en plats där de bottnar och ger möjlighet för lek vattenglädje, är en ren bonus.

Helgavel- och hörntrappa

Helgaveltrappa och hörntrappa monteras enkelt genom att placera den under linern när poolen byggs eller i samband med ett linerbyte. Det går snabbt att montera trappan och det finns ett komplett monteringskit som rekommenderat tillval. 

Prisexempel

Nyhet för säsongen 2020!

Stage

Stage är en trappa som kan monteras ”lös” inne i poolen. Det krävs inte några ingrepp i liner/tätskikt och trappan tar dessutom mycket liten plats.

Höjden är 157 cm, bredd 60 cm. Trappan sticker ca 155cm ut i poolen.

Max belastning 250kg

 

Pris

Stage vit                        21 500 kr

Stage blå/sand             23 500 kr

Inside trappa

Trappan är 112cm hög med 4 steg, varav trappan hålls på plats med hjälp av tyngder (två ”lösa och ihåliga” trappsteg, som fylls med ex betong eller singel).
Trappan är 85 cm i bredd och sticker ut 116cm ut i poolen.

Ofta så kommer lejdarna i konflikt med poolskyddet. Många kunder låter bli att montera dem p.g.a detta.

Insida trappa vit                   9 300 kr

Ofta så kommer lejdarna i konflikt med poolskyddet. Många kunder låter bli att montera dem p.g.a detta.