Mätutrustning

Glöm inte att kontrollera vattenkvaliteten regelbundet
Vi har olika testenheter i vårt sortiment för detta.
Föregående
Nästa

Testset

Mätning av klor och pH-värde.

Pris: 380kr

Pool LAB 1.0

PoolLab 1.0 är användarvänliga. Mäter enkelt och noggrant de viktigaste parametrarna för din pool. Med hjälp av bluetooth 4.0 teknik skickas testresultaten till molnet, där historiken lagras och kan läsas av samt skrivas ut via en kostnadsfri app (iOS/Android). I grundpaketet ingår testtabletter för de viktigaste och vanligaste mätparametrarna, och man kan även köpa till tablettkit för ytterligare ett antal parametrar. PoolLab 1.0 är IP68 klassad och har med detta en mycket god vattentålighet.

Med grundpaketet ingår:

♦    PoolLab 1.0, mät/testinstrument
♦    Batteri (3xAAA)
♦    Utbytbar kyvett/testkopp
♦    Testtablett Fritt klor/brom               20st
♦    Testtablett Totalt klor                       10st
♦    Testtablett pH                                    20st
♦    Testtablett Alkanitet                         10st
♦    Testtablett Cyanursyra                     10st

Blue Connect

Blue Connect Plus mäter temperatur, pH-värdet, redox/ORP samt salt (endast med särskild givare). Den kontrollerar poolvattenet upp till 20 gånger per dygn. Du läser enkelt av resp värde direkt i BlueConnekt-appen (iOS och Android).

Last ned appen gratis via

eller

I appen styr du hur du vill få information om poolen via notiser eller mail. Du kan välja att fortlöpande få notiser skickat till dig när åtgärder krävs, men även en daglig mätningsrapport om det önskas.
Enheten kan flyta runt i poolvattnet men vi rekommenderar att använda den medföljande anborrningsbygeln (Blue Fit50) och fästa din Blue Connect enl. bilden över.
Blue Connect kommunicerar automatisk via Sigfox-nätverket. Det går även att göra mätningar via Bluetooth när du är i närheten av enheten.

Du kan kontrollera din täckning på Sigfox-nätet här. 

 

Blue Extender

Om det inte går att använda Sigfox-nätet kan du ansluta den till ditt Wi-Fi nätverk via en Blue Extender-enhet (tillbehör).

Pris

Att tänka på!

För att säkerställa maximal livslängd, låt aldig sensorn stå torrlagd.
Om du tar ut enheten ur vattnet måste du skruva den i förslutningslocket med KCl (mättad kaliumklorid), pH4 eller, som sista utväg, poolvatten.

Sensorens livslängd ca två säsonger.

Batteriets livslängd ca ett år.