Poolpaket

Vi har poolpaket i alla former. Från snabbmonterade och lågprisade plåtmodeller till den stabila Thermopoolen, med sin fantastiskt goda isolering och energiekonomi.

Vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta poolpaketet för dig och din familj, oavsett om du är ute efter en lyxig simbassäng eller en enkel och prisvärd modell.

Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att förverkliga din pooldröm!

Thermopoolen med sin fantastiskt goda isolering är den klart mest sålda modellen inom den svenska marknaden idag. Thermopoolen består av ihåliga cellplastblock som armeras och fylls med betong. Kan monteras ovan mark eller helt grävas ner.

Vår rektangulära plåtpool är uppbyggd av magnelisplåt på 2mm tjocklek. Snabb och enkel montering.                     

Vi erbjuder ett komplett och korrekt dimensionerat paket för dig som väljer att själv köpa in material till poolstommen och bygga i ex. trä, betong, Leca, plåt eller skalblock.

Allt från liner till korrekt dimensionerat reningsverk ingår. Du ordnar poolstommen, vi levererar resten.

Opalserien består av Rund-, Oval- eller Åttaformade modeller.

Välutrustade poolpaket i tunnplåt, med påkostade detaljer av mycket hög kvalitet. Snabb och enkel montering.

 Alla vitala delar, så som poolstomme, liner, pump, sandfilter produceras i Tyskland med höga krav till material såväl som produktionsprocess.

Agatserien består av Rund- eller Åttaformade modeller.

Tunnplåtspool med något enklare utrustning, dock lite kortare garantitider men ändå god kvalitet och framför allt, oslagbara priser.