Hem
Poolmodeller
Köpinformation
Kontakta oss
Pooltillbehör
Nettopool

Värmepump

Gullberg&Jansson är idag Nordens största producent av poolvärmepumpar. De producerar och levererar produkter utvecklade för bästa effekt i vårt komplexa nordiska klimat.

Högsta kvalitet kombinerat med marknadens bästa kompetens och servicenivå, är orsaken till att Nettopool valt just Gullberg&Jansson som vår värmepumpsleverantör.

NYHET av året är att Gullberg&Janssons poolvärmepumpar i R-, Q- och X-serien nu använder köldmediet R32, samt att Q-serien nu levereras med inverter-pump och varvtalsstyrd kompressor .

R32 är mer miljövänligt. Det ger även högre COP-värde och värmeeffekt jämfört med andra köldmedia på marknaden.


 

P-serien

Vårt budgetalternativ, on/off pump, som ger bra kvalitet för en mindre peng.

Garantier
2 års materialgaranti och 3 års kompressorgaranti.

 

>> Produktblad P-serien 2019

>> Manual P-serien 2017

 

Q-serien och X-serien

Tyst och effektiv inverter-pump med varvtalsstyrd kompressor, fläktmotor med silent-läge, borstlös fläktmotor, elektronisk expansionsventil samt WiFi (styrs med app).

3 års fullservicegaranti samt 7 års materialgaranti på kompressor. Fullservicegaranti innebär att ackrediterade servicepartners genomför garantireparation på plats (alternativt får kunden ekonomisk ersättning för bytet, om det inte finns ackrediterad servicepartner i rimlig närhet).

 

Q-serien

>> Produktblad Q-serien 2019

>> Manual Q-serien 2017l

 

X-serien

X-serien är den mest effektiva och våran mest tystgående värmepump.

Värmepumpen har en värmekabel som motverkar isbildning. Det gör att du kan förlänga badsäsongen. Den har även tryckstyrd avfrostning som ger säkrare avfrostning.

X-serien kör med lägre frekvens under säsongen, något som gör den mer energieffektiv än våra andra värmepumpar.

>> Produktblad X-serien 2019

>> Manual X-serien 2017

 

 

 

 

 

S-serien

För inomhuspool, eller utomhuspool som skall hållas varm även under årets kallare perioder.

Splitpump med borstlös fläktmotor, elektronisk expansionsventil samt WiFi (styrs med app).


S-serien har 3 års fullservicegaranti och 7 års materialgaranti för kompressorn. Fullservicegaranti innebär att ackrediterade servicepartners genomför garantireparation på plats (alternativt får kunden ekonomisk ersättning för bytet, om det inte finns ackrediterad servicepartner i rimlig närhet).

Vattencirkulationen går genom en inomhusdel, vilket ger möjlighet för drift året runt, utan risk för frysskador. För inomhuspool, eller utomhuspool som skall hållas varm även under årets kallare perioder.

Notera att S-serien har en bra verkningsgrad ner till en utomhustemperatur på -5° grader. Den har en temperaturstyrd avfrostning och värmeslinga som garanterar funktion ner till -15° C. Vi rekommenderar att kombinera med en spetsvärmekälla (ex el-värmare) när det är som kallast och poolvärmepumpen inte ger bra effekt. S-serien skall monteras av ackrediterad kylinstallatör.

>> Produktblad S-serien 2019

>> Manual S-serien 2017

 

 

 

 

 

Tips&Råd
Inspiration
Nettopool
NP Pooltäckning
NP Värmesystem
  NP Värmepump
  NP Värmeväxlare
  NP Solpanel
  NP El-värmare
NP Vattenrening
NP Övrigt