Hem
Poolmodeller
Köpinformation
Kontakta oss
Pooltillbehör
Nettopool

Värmepump

Gullberg&Jansson är idag Nordens största producent av poolvärmepumpar. De producerar och levererar produkter utvecklade för bästa effekt i vårt komplexa nordiska klimat.

Högsta kvalitet kombinerat med marknadens bästa kompetens och servicenivå, är orsaken till att Nettopool valt just Gullberg&Jansson som vår värmepumpsleverantör.


WiFi
Q-serien, V-serien samt X-serien, levereras som standard med WiFi-uppkoppling. Konfigureras med hemmets befintliga WiFi och kan fjärrstyras vi smartphone, läsplatta el.Borstlös DC fläktmotor

V-serien och X-serien har nu mer borstlös fläktmotor. Utöver längre livslängd, ger det även lägre ljudnivå och energiförbrukning.

Elektronisk expansionsventil
V-serien och X-serien får med detta fördelar så som högre effekt och verkningsgrad samt bättre energieffektivitet. Ger störst effekt vid, framför allt, lägre utomhustemperaturer.

Bättre Garantier
Alla våra mellanklass samt premiummodeller (Q-, V-, och X-serien) har förlängda garantier. Fullservicegarantin innebär att ackrediterade servicepartners genomför garantireparation på plats (alternativt får kunden ekonomisk ersättning för bytet, om det inte finns ackrediterad servicepartner i rimlig närhet).
3-fas. Fler modeller i Q-serien, V-serien samt X-serien kan nu levereras med 3-fas.

P-serien

Ett budgetalternativ, som ger bra kvalitet för en mindre peng.

 

>> Manual

 

Q-serien

Vår ”mellanklass-pump”. Nu med WiFi (styrs med app).

Q-ser3års fullservicegaranti samt 7års materialgaranti för kompressorn.

Fullservicegaranti innebär att ackrediterade servicepartners genomför garantireparation på plats (alternativt får kunden ekonomisk ersättning för bytet, om det inte finns ackrediterad servicepartner i rimlig närhet).

 

>> Manual

 

X-serien

Det absolut mest effektiva och senaste och i utvecklingen!

Tystare och mer effektiv. Inverter-pump, varvtalsstyrd kompressor, fläktmotor med silent-läge, borstlös fläktmotor, elektronisk expansionsventil samt WiFi (styrs med app), 3års fullservicegaranti samt 7års materialgaranti för kompressorn.

3 års fullservicegaranti samt 7 års materialgaranti på kompressor. Fullservicegaranti innebär att ackrediterade servicepartners genomför garantireparation på plats (alternativt får kunden ekonomisk ersättning för bytet, om det inte finns ackrediterad servicepartner i rimlig närhet).

 

>> Manual

 

S-serien

För inomhuspool, eller utomhuspool som skall hållas varm även under årets kallare perioder.

Splitpump med borstlös fläktmotor, elektronisk expansionsventil samt WiFi (styrs med app).


S-serien har 3 års fullservicegaranti och 7 års materialgaranti för kompressorn. Fullservicegaranti innebär att ackrediterade servicepartners genomför garantireparation på plats (alternativt får kunden ekonomisk ersättning för bytet, om det inte finns ackrediterad servicepartner i rimlig närhet).

Vattencirkulationen går genom en inomhusdel, vilket ger möjlighet för drift året runt, utan risk för frysskador. För inomhuspool, eller utomhuspool som skall hållas varm även under årets kallare perioder.

Notera att S-serien har en bra verkningsgrad ner till en utomhustemperatur på -5° grader. Den har en temperaturstyrd avfrostning och värmeslinga som garanterar funktion ner till -15° C. Vi rekommenderar att kombinera med en spetsvärmekälla (ex el-värmare) när det är som kallast och poolvärmepumpen inte ger bra effekt. S-serien skall monteras av ackrediterad kylinstallatör.

 

>> Manual

 

 

 

 

 

Tips&Råd
Inspiration
Nettopool
NP Pooltäckning
NP Värmesystem
  NP Värmepump
  NP Värmeväxlare
  NP Solpanel
  NP El-värmare
NP Vattenrening
NP Övrigt