Hem
Poolmodeller
Köpinformation
Kontakta oss
Pooltillbehör
Nettopool

Pooltillbehör

Pooltäckning

Poolskydd standard
Rollover
Zabra poolskydd
 

Poolskydd PT med dreneringsventiler, gummistroppar samt knoppar.

Ett säkert och ekonomiskt alternativ. Poolskydd PT produceras i kraftig PVC och fästes med gummisträckare med ca 60 cm mellanrum i pooldäcket. Det klarar vikter upp till 100 kg.

På några sekunder rullas Rollover ut och spänns fast, över poolen. Tvärliggande aluminiumsrör, insydda i fickor i poolskydds duken, säkrar skyddet tvärs över poolens kortsida.

När din Rollover levereras, är den klar till användning på ett minuter. Ingen montering, inte några glidskenor. Du slipper m a o rengöra några glidskenor för smuts och löv, vilket annars måste utföras med jämna mellanrum, på poolskydd som löper i skenor. mera info.

Ett robust poolskydd, men ändå lätthanterligt, som förlänger badsäsongen och ger ökad trygghet. När du väljer Poolskydd Zabra innebär det att du får en pool med renare vatten och som kräver mindre skötsel. Tack vara det isolerande taket minskar energianvändingen och du kan välja att höja temperaturen i poolen utan att uppvärmningskostnaden stiger.
Covrex
pooltak
Cabrio Dome
 

Covrex erbjuder marknadens mest tåliga poolskydd och dessutom, absolut bästa isolerings förmåga

Covrex passar utmärkt till rektangulära pooler, rektangulära pooler med trappa och vissa friform pooler (ex halvoval). Med möjlighet för poolbredd upp till 12m är Covrex ett av få poolskydd som kan placeras på poolens långsida och därmed användas när trappan är placerad på motsatt långsida.

Önskar du förlänga poolsäsongen flera månader. Eller kanske du till och med strävar efter en året runt lösning.

Skjutbara pooltak är en lösning som möjliggör bad under öppen himmel, eller skyddat och avskilt från regn, kyla och rusk.

Cabcover fästas direkt på poolen eller utanför på däcket. Cabcover är en suverän lösning för sommarhalvåret, men är inte ägnat som vinter täcka.
Överdrag
Solfolie
 

Poolöverdrag  är en enkel pressning som  fästs runt poolkanten.  Detta överdrag kan inte användas som poolskydd, då det inte är garanterat för att tåla vikten av ett barn.

Solfolie är ett isoleringstäcke som man lägger ut på vattenytan.

 

Tips&Råd
Inspiration
Nettopool
NP Pooltäckning
  NP Poolskydd PT
  NP Rollover
  NP Zabra
  NP Covrex
  NP Pooltak
  NP Cabcover
  NP Överdrag
  NP Solfolie
NP Värmesystem
NP Vattenrening
NP Övrigt